четвер, 11 червня 2015 р.

Звіт директора школи перед педагогічним колективом та громадськістю села

від 11.06.2015 року

Про звіт директора Вороблевицької СЗШ І-ІІІ ст. перед педагогічним колективом  та громадкістю села




Присутні:  27  чоловік .

Запрошені:

Сільський голова – Герій Михайло Остапович; депутат районної ради Старінщак Богдан Іванович, члени батьківського комітету.

Порядок денний :

1.     Звіт директора Вороблевицької  СЗШ І-ІІІ ст.  перед  педколективом та  громадськістю  села.
2.     Обговорення  звіту  директора  та  оцінка  його  діяльності  присутніми.
3.     Оцінка діяльності директора  школи  шляхом  таємного  голосування.

З першого  питання  було  заслухано звіт  директора школи  Буня М.Я., який  дав всесторонній аналіз роботи школи  перед  педагогічним  колективом  та громадськістю села .
Михайло Ярославович наголосив : «Ми не повинні виховувати дітей – універсалів, а дітей – фахівців своєї справи». Проте зменшилась тенденція до кількості відмінників з навчання із веденням дванадцятибальної системи навчання.
Наголосив на те, що приміщення школи, туалети, підсобні приміщення потребують ремонту. З поточний рік відремонтовано систему опалення в котельнію, бомбосховище. Робота була достатньо обємною. За кошти відділу освіти та за спиянням сільського голови і за сприянням депутата районної ради Старінщака Б.І було встановлено 55 вікон. Отримана допомога від депутата районної ради Мізерника І.Д. в дошках для 2-го класу. Робота директора школи Буня М.Я. була визнана задовільною.


ВИСТУПИЛИ:

Старінщак Б.І. – депутат районної ради, який високо оцінив роботу директора школи. Богдан Івановичвисловив думку від імені вчителів та громадськості села про те, що що школа має відповідального директора, дбайливого господаря, творчого і професійного педагога на своєму місці. Робота директора школи є задовільною.

Герій Михайло Остапович – сільський голова наголосив на повній співпраці школи з установами сільського управління. Сам Михайло Ярославович бере активну участь у громадському житті села.

Герман  Галина Михайлівна – заступник директора з НВР школи, сказала, що Бунь М.Я як керівник, відповідає займаній посаді. Слідкує за навчально- виховним процесом школи. Болюче питання школи – це стан захворюваності серед дітей та вчителів.

Мачишин Г. С. – педагог-організатор школи та вчитель інформатики наголосила на організацію кутка героя Небесної Сотні  Йосипа Шілінга в школі. . Об’єктивно оцінюючи  роботу  керівника , можна  сказати, що директор відповідає займаній  посаді .
Критично і  об’єктивно підходить до  оцінки роботи   колективу,  який  очолює і заслуговує  заохочення.

Після  обговорення  звіту  директора і проблем  школи  було оцінено діяльність  директора шляхом  таємного  голосування. Результати  голосування  оголосила  лічильна  комісія :

-14 відповідає  займаній  посаді і заслуговує  заохочення;
-13-відповідає  займаній  посаді;
-0- не  відповідає .


На завершення Михайло Ярославович  подякував  вчителям  і  всім  присутнім  за підтримку , висловлені  йому  довіру  і  повагу.



Голова зборів                                                                            Б.І.Старінщак




Секретар                                                                                    В.М.Климишин

Немає коментарів:

Дописати коментар