понеділок, 23 липня 2012 р.

Сарафин Софія учениця 3 класу - Міні Міс Талант України 2012р.




Сарафим Софія – Міні Міс Талант України 2012р.

На березі Чорного моря в місті Алушта 20-24 червня проходив Всеукраїнський дитячий творчий конкурс «МініМіс & Mіні Містер України-2012». Гала шоу відбулося 24 червня на великій сцені на березі Чорного моря в м. Алушта.
У ньому талановиті діти віком 4-15 років із усіх регіонів України мали змогу розкрити свої творчі здібності й таланти. Серед учасників конкурсу була і  наша краянка.
Дрогобицький район представляла – «Міні Міс Артистичність-2011, м. Дрогобич», учениця Вороблевицької СЗШ І-ІІІ ст. Сарафин Софія (2003р.н.).
Відбулося 5 конкурсів: «Представлення та вихід в українських строях»; «Пародія на улюбленого артиста»; «Авангард» – вихід у костюмах із нетрадиційних матеріалів. Софійка постала в образі Принцеси Лебідь, одяг був виконаний технікою гачкування із натуральним пір’ям ; «Мій коник» – демонстрація талантів, Софійка  співала; «Стиль та грація» – вихід у бальних сукнях.
Щодо виконання номерів в кожній із номінацій, то тут також все відбувалося із дотриманням регламенту. Не дозволялась у конкурсі, виконуючи той чи інший номер, пропаганда шкідливих звичок та аморального способу життя. А також використання одягу з глибоким декольте та розрізами. Журі оцінювало талановитість дитини, оригінальність, авторські здібності та, навіть, перспективи творчого розвитку
Отож, за підсумками Всеукраїнського конкурсу Софія Сарафин  здобула і привезла додому титул: «Міні-міс Талант України-2012».
Учасниця отримали багато незабутніх вражень від конкурсу, обмінялися адресами з учасницями інших міст, знайшла багато  друзів зі Східної та Південної України. І, звичайно, була нагороджена короною, титульною стрічкою, дипломам та пам’ятними призами.
Конкурс відбувався в теплій атмосфері, де панувала аура добра і взаємопідтримки.  Софійці бажаєм насамперед міцного здоров’я,  розквіту таланту, успіхів у житті і подальших творчих злетів.























































































Немає коментарів:

Дописати коментар