неділю, 23 червня 2013 р.

Життя в таборі "Юність" 2013 рік

Закінчився навчальний рік. Попереду тривалі канікули, відпочинок. Літо! Воно прийшло! І радо запросило всіх у дитячий відпочинковий табір з денним перебуванням.
    Ось уже кілька років поспіль табір “Юність” на базі Вороблевицької школи відчиняє двері у казкову країну, де щоліта відпочивають діти. 

У таборі відпочивало 70 учнів. Дітей табору було об’єднано у 7 загонів: «Посмішка», «Сонечко», «Козачки», «Щасливі разом», «Олімпійці», «Дружба», «Веселка». Роботою загонів керували вихователі, для яких потреби та інтереси дитини понад усе. Виховний процес з дітьми в таборі поєднував відпочинок, працю, спорт, які об’єднували тематичні дні: «День табору», «День духовності», «День подорожі», «День спорту», «День талантів», «День художника», «День туристично- краєзнавчої роботи», «День «Розумників і розумниць», «День кіно», «День дитячої творчості», «День здоров'я», «День екскурсій».
Пріоритетними напрямами роботи табору були загартування, виховання і розвиток дітей. Цьому сприяють наступні фактори: ефективне використання природних ресурсів; збалансоване харчування; належна організація фізкультурно-оздоровчої роботи; дотримання режиму дня; різноманітні виховні заходи.
Вихователі намагаються створити відпочинок у таборі «Юність» цікавим та захоплюючим, щоб життя в ньому було нестандартне, креативне, максимально включало рольові ігри,конкурси дитячих пісень, гуморесок.
Здорова нація – здорові діти. Дотримуючись цього мудрого постулату, вихователі та лідери табору проводили разом спортивні змагання з футболу, баскетболу, волейболу та спортивні ігри на свіжому повітрі.
Компетентні та досвідчені педагоги кожен день перетворювали роботу в таборі «Юність» на майданчик для творчої самореалізації дітей.
Щодня в таборі проводились ранкові лінійки. Де підбивалися підсумки попереднього дня, нагороджувалися переможці загальнотабірних загонових заходів, кожен загін отримував завдання.
У таборі «Юність» діти забезпечувався раціональним смачним харчуванням. Діти з великим задоволенням крокували до їдальні, щоб почастуватися та набратися нових сил для подальшого відпочинку.

Діти – вихованці табору, отримали масу задоволення та позитиву, гарно відпочили, активно провели свій вільний час. Взагалі, життя у таборі дітям запам’ятається надовго і вони неодноразово захочуть бути його активними учасниками.

Костюм авангард







Малюнок на асфальті






День духовності



Дні спорту




Перегляд мульфільмів та презентацій


Змагання по шахах



Виготовлення таборової  іграшки з квілінгу





Іграшка моїми руками











Ранкові лінійки



















Немає коментарів:

Дописати коментар