вівторок, 8 травня 2018 р.

Допомога спонсорів

   "Праця не тільки там, де людина сіє хліб або садить дерево. Найбільш тонка, найбільш складна праця, коли людина приходить до людини, бачить у її очах, читає "поміж рядків" її поклик про допомогу. Ця праця є вищою мірою людського духу."
   Саме такі рядки В.Сухомлинського хотілося б присвятити керівнику ТОВ Захід-Агро МХП  Пелеху Олегу Антоничу та його заступнику  Гончар Наталії Іванівні, голові сільської ради с.Вороблевичі Герію М.О. за допомогу в придбанні газових котлів в сумі 57000 гривень для Вороблевицької СЗШ І-ІІІ ст.
   Адміністрація школи, педагогічний та учнівський колектив, технічний персонал висловлюють глибоку вдячність за цю матеріальну допомогу. Ця підтримка - свідчення Вашого небайдужого ставлення до проблем освіти в Україні і розуміння непересічної важливості шкільного виховання.
   Від усього серця бажаємо Вам здоров'я, злагоди, взаєморозуміння, душевного спокою та достатку.
   Кожен з нас покликаний творити добро, бути милосердним один до одного, либити і цінувати життя. Але люди розуміють життя по- різному. Одні живуть для себе, а другі творять добро і залишають гарний слід та пам'ять на багато років, а може, й століть.


Немає коментарів:

Дописати коментар